November

Cold Hawaii blandt finalisterne til Danskernes Idrætspris

Først og fremmest vil jeg gerne takke alle jer, der har stemt på Cold Hawaii til at blive vores repræsentant fra region Midt og Vest til DR’s Sport show i januar.

Cold Hawaii er et helt specielt sted. Det er blandt andet omdrejningspunktet for den internationale surfkonkurrence Cold Hawaii PWA World Cup. Surfing er et led i vores bosætningsstrategi for Thy, hvor vores skønne natur og de blå bølger er med til at tiltrække unge mennesker til Thy.

Cold Hawaii og Klitmøller har gennem tiden udviklet sig et spændende surfmiljø, som giver nyt liv til byen. Og surfing i Klitmøller er blot en af mange forskellige aktiviteter, som gør Thy til en helt fantastisk naturoplevelse – både for fastboende og for turister.

Mange mennesker har lagt kræfter i Surfklubben, Nasa og Friends of Cold Hawaii, og derfor er det dejligt, at Cold Hawaii er et skridt nærmere at blive belønnet det hårde arbejde – og at vi dermed kan få et nyt idrætsinitiativ i Thy.

Jeg håber, at Cold Hawaii vinder finalen i januar, og i Kommunalbestyrelsen vil vi se frem til at skabe et nyt idrætsinitiativ i Thy sammen med de mange frivillige.