Kontakt os

Fyrglimt, Fyrglimt 2

7730  Fyrglimt,

Telefon 9917 2985
Mailadresse: fyrglimt@thisted.dk

 

Velkommen til Fyrglimt 

I forbindelse med strukturreformen i 2015 blev de tre plejecentre Fyrglimt, Solhjem og Trye lagt sammen til en organisatorisk enhed "Plejecentre Nord", men stadig placeret, som vi hele tiden har kendt det; i Hanstholm, Østerild og Frøstrup.

Organisatorisk betyder det, at der er en områdeleder, som dækker alle tre centre. Desuden er der på hvert center ansat teamledere, som varetager den daglige ledelse.  

Fyrglimt er et områdecenter, som ligger centralt i Hanstholm, i gå afstand til centret og hvor Hanstholm Havn ligger lige om hjørnet.

På Fyrglimt har vi 27 ældreboliger, fordelt på 4 gange. Da Fyrglimt er blevet om & tilbygget af flere gange, er boligerne ikke ens. Fælles for alle er dog, at der i alle lejligheder er bad, køkkenniche, stue og soveværelse.

I huset har vi 2 dejlige fællesområder. Det ene er stort og indeholder både spisestue og dagligstue, samt vores køkken, hvor der hver dag bliver lavet sund og varieret mad. Det er her vi ofte holder større arrangementer. Det andet fællesrum findes i vores nyeste tilbygning.

Som en selvstændig del af Fyrglimt er Fyrtårnet, som er et botilbud til aktive misbrugere. Her er der 6 faste pladser og to midlertidige.

På Fyrglimt sætter vi fokus på den enkelte beboer. Tillid, omsorg, åbenhed, loyalitet, respekt og en god portion humor er nøgleordene i vores dagligdag på Fyrglimt. Vi lægger stor vægt på trivsel og medindflydelse, og vi prioriterer en god omgangstone højt. Med godt humør og en anerkendende tilgang, bliver vi enige om fælles handlinger, så Fyrglimt er et trygt og rart sted at bo.

Vi har på Fyrglimt nogle mål for omsorg og pleje, der betyder, at vi som personale hele tiden er opmærksomme på at være igangsættende og aktiverende, samt at vores arbejde er sundhedsfremmende. Vi vil gerne have indblik i vores beboeres tidligere liv, så vi kan understøtte en hverdag, som giver livskvalitet. Vi vil gerne støtte beboeren i at bevare og styrke sine ressourcer, værdighed og selvbestemmelsesret.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde, hvor informationer deles mellem beboer, pårørende og personalet i en tillidsfuld atmosfære.