Kontakt os:

Boenheden Højtoftevej
Højtoftevej 50
7700 Thisted

Tlf.: 9917 2742

E-mail: hojtoftevej50@thisted.dk

 

                                                                                                   

  

 

Velkommen til Boenheden Højtoftevej 50's hjemmeside

OBS OBS Da vi afventer, at Thisted Kommune får et nyt hjemmesidesystem, bliver denne side ikke længere løbende opdateret. Vi henviser i stedet til, at du læser om Højtoftevej 50 på tilbudsportalen.dk  

Vi er et af Thisted Kommunes tilbud under Socialafdelingen. Med denne side er det vores håb at give dig indblik i, hvad Højtoftevej 50 står for, og at du samtidig kan finde det, du søger.

Hvem er vi
Højtoftevej 50 er et bosted for 12 voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelser i alderen 20 til 54 år. Beboerne har alle har det til fælles, at de har behov for et højt specialiseret pædagogisk og plejemæssigt tilbud.

Boenheden er delt op i to huse - Solsiden og Gårdsiden. Solsiden er specialiseret i udviklingshæmning og autisme. Gårdsiden er specialiseret i udviklingshæmning og multible handicaps.

Alle beboerne har kommunikative vanskeligheder, og derfor er kommunikation en vigtig del af indsatsen. Alle her ret til at blive hørt - og at blive forstået. Vi bruger forskellige kommunikationsformer, som Tegn til Tale, piktogrammer, boardmarker, taktile tegn m.v.

Se værdigrundlag.